Plusmarkt folder

De Plus is, in tegenstelling tot veel andere landelijke supermarkt ketens, een organisatie van zelfstandige ondernemers.

Er zijn bijna 300 Plus supermarkten over ons land verspreid. Plus onderscheidt zichzelf door een goed en uitgebreid assortiment; merkartikelen en verse producten en bovendien prima wijn en ook weer een uitgebreid assortiment. Niet voor niets dat de Plus al zes keer tot de ” Beste Wijnsupermarkt van het jaar” is gekozen. Dus, houd je van kwaliteit en is alleen het beste goed genoeg, dan moet je naar Plus, want “Plus geeft meer”.

Plusmarkt folder

Plusmarkt folder; Actie Pakkers

Een unieke manier van Plus om klanten te behouden is de “hier komt u voor terug” aanbiedingen. Dat zijn lekkere en verantwoorde producten met een speciaal verhaal die zo goed zijn dat je er meer van wilt halen, zoals bijvoorbeeld ambachtelijke saucijzenbroodjes of lekkere koeken. In de Plusmarkt folder en in de winkel zijn deze artikelen te herkennen aan het paarse label. Verder kun je in de wekelijkse Plusmarkt folder de Actie pakkers voor bodemprijzen vinden. Want  “Plus geeft meer, veel meer”. De plusmarkt folder kun je ook altijd bekijken op de website van Plus; www.plus.nl. Hier vind je ook andere informatie zoals locatie van de filialen en openingstijden.